Garden Center-ul nostru

Oferim servicii profesioniste, având o selecție largă de soiuri de plante, în același timp păstrând calitatea și valoarea acestora – de neegalat de lanțurile mari de reduceri și de pepinierele mari.

Acest lucru este realizabil prin atenția pe care o acordăm plantelor și nimic altceva.

Proiectare și amenajare de
spații verzi, de 17 ani

Având peste 17 ani de experiență, Roplant se definește ca brand prin servicii de proiectare și amenajare a spațiilor verzi, având un portofoliu divers și complex de proiecte finalizate atât pe plan local, cât și național.

Ce ne dorim în
relația cu voi?

Obiectivul Roplant este satisfacerea nevoilor clienților, atât în ceea ce privește amenajarea spațiilor exterioare și interioare cât și oferirea produselor potrivite și a consultanței de specialitate de calitate.

Calitatea produselor noastre

La Roplant, veți găsi o mulțime de plante de grădină care sunt unice și nu sunt disponibile la lanțurile de magazine comeriale.

Căutați selecția noastră de plante, uitați-vă la calitatea acestora, observați modul în care sunt îngrijite și discutați cu personalul nostru de vânzări care vă va ajuta în luarea unei decizii.

Experiența care ne recomandă

Având peste 17 ani de exerpență, Roplant se definește ca brand prin servicii de proiectare și amenajare a spațiilor verzi, având un portofoliu divers și complex de proiecte finalizate atât pe plan local, cât și național.

Certificări de mediu –
respect pentru natură

Societatea Roplant este certificată ISO pentru calitate și mediu, conform SR EN ISO 9001:2008, respectiv SR EN ISO 14001:2005 și deține exclusivitate teritorială pentru producători importanți, cum ar fi INTERMAS-Spania.